CICLE SUPERIOR

SUMMER ACTIVITIES

Hello boys and girls!
Avui ens acomiadem fins el curs que ve. Un curs que esperem començar més normalitzat i amb moltes ganes de fer-vos kisses and hugs! Els de 6è espero que vingueu també. 

Aquí os deixo recursos útils per treballar l'anglès durant l'estiu. 
I una cançó per dir-nos goodbye i que tingueu molta sort a la nova etapa que comença al setembre per tots vosaltres. WE ARE THE CHAMPIONS!
A VERY BIG KISS FOR YOU ALL.
GOOD LUCK IN THE HIGH SCHOOL8-6-2020Hello everyone!
Aquesta setmana teniu aquestes lectures amb preguntes de comprensió. Heu d'escollir 2 readings i fer totes les activitats que l'acompanyen. Podeu fer captura de pantalla amb les respostes. Per últim, haureu de fer aquesta petita enquesta  (quiz) sobre el Present Simple. 


No oblideu enviar-me els resultats a anglesitacabdn@gmail.com


Have a nice week,
AnaHello girls and boys!
Aquesta setmana no hi han deures obligatoris d'anglès. Us recomano posar-vos al dia amb les feines i fer les activitats opcionals (altres recursos) que trobeu al blog. 
Queden molt poques setmanes de curs i és important que feu les activitats proposades fins ara. 
Ànims!

Have a nice week,
Ana


25-5-2020

Hi everyone!

Aquesta setmana l'activitat que us proposo és molt senzilla. This week you're going to learn English through music and lyrics (aprendrem anglès a través de la música i les seves lletres).


Listen to the song and complete the lyrics. (Escolta la cançó i completa la lletra). Per fer-ho, farem servir la pàgina web de lyricstraining que ja coneixeu. 

Heu d'escollir 1 cançó del nivell que preferiu. La podreu escoltat tantes vegades com vulgueu. Completeu la cançó i quan acabi, li heu de donar a finalitzar el joc o end game.
Podeu escollir una d'aquestes:

1. Imagine (easy)

2. Yellow Submarine (intermediate)
3. Dancing Queen. Mamma mia (advanced)Un cop feta, m'haureu d'enviar una captura de pantalla amb els resultats finals. El vostre nom, títol de la cançó escollida i els resultats. Com per exemple: 

Teacher Ana

Dancing Queen. Mamma mia


I hope you enjoy it. 

Have a nice week!
Ana

13-5-2020
Welcome back!

Com aquesta setmana és més curta, teniu fins el divendres de la setmana vinent (22-5) per fer les activitats proposades.

-Fer les fitxes sobre el present simple que hi ha a continuació:

Quan acabeu les fitxes, al final de la pàgina li heu de donar a finish!
Podreu veure els resultats i també podreu enviar-me-les al correu anglesitacabdn.com amb el vostre nom. Per últim, fer aquest Kahoot sobre el Present Simple. Heu d'entrar amb el vostre nom i jo podré veure els resultats. Do your best!


Si encara vols repassar el Present Simple, aquí tens més propostes. Aquestes no són obligatòries:

-Present Simple Power Point. Et pot servir per aclarir dubtes. Com ho fem servir?, quan?...

-Present Simple Tense Action Verbs Interactive Monkey Game


Have a nice week!4-5-2020

Hi everyone!


Aquesta setmana l'activitat proposada no és obligatoria. 

Miriam Makeba’s ‘Pata Pata’ has been rerecorded by UNICEF Goodwill Ambassador Angélique Kidjo, to spread information and hope in a time of Coronavirus.

L’ambaixadora de bona voluntat d’UNICEF, Angélique Kidjo, ha tornat a registrar el “Pata Pata” de Miriam Makeba per difondre informació i esperança en temps de Coronavirus.

Nicknamed ‘Mama Africa’, Miriam Makeba was a South African singer and songwriter. She was a United Nations goodwill ambassador who worked on hunger, HIV and domestic violence, as well as a civil rights activist. Makeba was among the first African musicians to receive worldwide recognition, winning a Grammy in 1965.

Sobrenomenada "Mama Africa", Miriam Makeba va ser una cantant i compositora sud-africana. Va ser una ambaixadora de bona voluntat de les Nacions Unides que va treballar sobre la fam, el VIH i la violència domèstica, així com una activista pels drets civils. Makeba va ser un dels primers músics africans a obtenir reconeixement mundial, guanyant un Grammy el 1965.

‘Pata Pata’ literally means ‘touch touch’ in Xhosa. The modified version sung by Kidjo includes lines such as: It's a time to "Sit it out!" This is ‘no-pata-pata... Stay at home and wait it out …..We need to keep our hands clean ….So ‘no-pata pata’...Don’t touch your face, keep distance please.

"Pata Pata" significa literalment "tocar" en Xhosa. La versió modificada cantada per Kidjo inclou línies com ara: És hora de "parar!" Es tracta de "no-pata-pata ... Quedeu-vos a casa i espereu... Hem de mantenir les mans netes ... Així que" no-pata pata "... No toqueu la cara, manteniu la distància si us plau.

This new version of "Pata Pata" is free to use. The public is encouraged to submit videos of themselves dancing to ‘Pata-Pata’ by tagging @1unicefafrica on TikTok or @unicefafrica on Instagram with #nopatapata and #healthyathome. The best dance clips will be included in a music video to be released in mid-May.

Aquesta nova versió del “Pata pata” és lliure d’utilitzar. Unicef convida al públic a enviar vídeos de la seva dansa a “Pata-Pata” etiquetant “@unicefafrica a TikTok o @unicefafrica a Instagram amb #nopatapata i #healthyathome. Els millors clips de ball s’inclouran en un vídeo musical que es publicarà a mitjans de maig.

Nosaltres, des d’anglès, us proposo de manera opcional (NO OBLIGATÒRIA), gravar-vos ballant i cantant aquesta cançó i enviar-la al meu correu anglesitacabdn@gmail.com.
La podeu escoltar aqui: It’s time to sit it out, (This is no-pata-pata)
Stay at home and wait it out. (This is no-pata-pata)
This is what we’ve got to do mama (this is no-Pata Pata)
This is what we’ve got to do papa (so no-Pata Pata)
We need to keep our hands clean (so no-Pata Pata)
don’t touch your face, keep your distance please (so no-Pata Pata)
Let’s come together sing this papa.

És temps de parar
Quedar-se a casa i esperar.
Això és el que hem de fer
Hem de mantenir les nostres mans netes, no tocar-nos la cara, guardar les distàncies,
Ens ajuntem cantant aquest Pata-Pata


*Pata-pata means to touch 

Have a nice week! 22-4-2020
WELCOME BACK GIRLS AND BOYS!


Aquesta setmana les activitats proposades són les següents:
(No oblideu demanar ajuda si no enteneu alguna cosa, escrivint un correu electrònic a anglesitacabdn@gmail.com amb l'assumpte TINC UN DUBTE.)

Teniu fins el divendres 1 de Maig per presentar la feina. 

1. Watch Mr. Bean in the airport and complete the quiz. (Mira el Mr. Bean a l'aeroport i completa les frases) 
*take off (treure)
*chase (perseguir)
*gun (pistola)
*smell (olorar)

2. Practise the simple present with the Pink Panther (practica el present simple amb la Pantera Rosa). Feu una captura de pantalla amb el resultat final i me l'envieu. Si voleu escoltar la meva explicació, feu-hi clic per obrir el recurs: Have a nice week!15-4-2020
HELLO EVERYONE!

Com ja sabeu, aquest trimestre haurem de treballar des de casa fins que s'acabi el confinament.

Cada setmana us penjaré algunes activitats que podreu fer al llarg de la setmana. Us podreu organitzar com us vagi millor, però hauran d'estar acabades i entregades abans del cap de setmana.

Com em podreu enviar les activitats d’anglès fetes? A la direcció de correu electrònic anglesitacabdn@gmail.com
Podeu adjuntar-hi una foto, un petit vídeo, una gravació de veu feta amb la gravadora del mòbil... on em demostreu que heu fet i entés les activitats.

Si teniu dubtes de què fer, també podeu escriure a aquesta direcció de correu amb l'assumpte TINC UN DUBTE, i us contestaré el més aviat possible.

Com que aquesta setmana és més curta i és el primer cop que treballem així, tindreu més temps per entregar-m'ho tot.
M'ho haureu d'entregar no més tard del dijous 23 d'abril (Sant Jordi!).

Doncs ara, anem per feina. Aquestes és la primera activitat que us proposo (feu-hi clic per obrir el recurs):

Watch “About me Jane” and complete the first exercise. (Mira el vídeo de la Jane i completa la primera activitat).Now write about you following the same pattern. (Ara, escriu sobre tú seguint el model). No és el primer cop que parlem de nosaltres mateixos. Pot ser un escrit o un vídeo seguint el model de la Jane.  

Take care! 

No comments:

Post a Comment